Da li nas Šumanova frekvencija čini anksioznim?

 

Pre svega, šta je to Šumanova frekvencija i zašto se ja uopšte bavim njom? Dobila je ime po nemačkom naučniku V.O. Šumanu koji je 1952 g. potvrdio pretpostavke da oko naše planete postoji prirodni radio signal izrazito niske frekvencije opsega 7,83-13Hz. Naša planeta je konstantno bombardovana različitim zračenjima sa Sunca i skup tih frekvencija u  reakciji sa Zemljom stvara ovu frekvenciju. Naučnici je izučavaju jer postoji veza između klimatskih promena i promena u Šumanovoj frekvenciji. Za Šumanovu frekvenciju sam čula pre par godina i zainteresovala sam se jer je povezuju sa solarnim olujama na Suncu. Solarne oluje su prirodne pojave koje se ciklično dešavaju (ja sam potpuni laik u ovoj oblasti i pokušavam normalnim rečima da objasnim svoja zapažanja i ono što sam pročitala). Kao i zemljotresi, solarne oluje su rangirane po jačini. Sticajem okolnosti, par godina sam ih pratila na  Nasinom sajtu🙂
Naime,  svima koji se bave nekakvim isceliteljskim tehnikama je poznato da nekada tehnika ne radi, tj. ne daje očekivane rezultate. To samo po sebi nije strašno jer postoje drugi terapeuti i tehnike i svako može promeniti i tehniku i terapeuta te naći ono što njemu najviše odgovara. Ali, ako se u roku od 3 sata jave tri stara klijenta, anksiozni i izbezumljeni sa idejom da ovetvoje kapiništanedeluju, onda nešto stvarno nije kako valja. A meni se to pre 4,5 godina desilo. Pre svega, kapi uvek deluju i daju informaciju ali ih nekada preklapa jača frekvencija. Za vreme najjačih eksplozija na Suncu, jaka zračenja-solarne oluje bombarduju Zemlju i kvare elektroniku  i fine uređaje. Navodno, na polovima u tim periodima piloti ne koriste navigaciju jer je beskorisna-greške mogu ići i do 1km. U tom periodu je vidljiva divlja promena vremena i klime, povećan je broj agresivnih napada i samoubistava. Solarne oluje utiču na sav živi svet a kod čoveka je najviše pogođen mozak tj.nervni sistem. Prateći te pojave na Nasinom sajtu, videla sam da otprilike dan nakon jakih eksplozija na Suncu, broj anksioznih klijenata se drastično povećava i to traje par dana a onda opada. Činjenica da savremena medicina ne izučava (makar ne javno) ove pojave, ne znači da ova veza ne postoji.

I tu dolazimo do Šumanove frekvencije…..

Svi drevni narodi su poznavali Šumanovu frekvenciju ali su imali romantičniji naziv za nju-Zemljino disanje. Gaja ili Pachamama kako zovu našu majku Zemlju je živo biće i ima svoj udah i izdah. Pitanje je- Zašto je to disanje postalo tako isprekidano i silovito?
Zašto Šumanova frekvencija odstupa nekim danima i do deset puta od normale? Po duhovnim učenjima, ušli smo u novu fazu razvoja čovečanstva i svesti. Kao kod svih porođajnih kontrakcija, disanje je nestabilno i promenljivo.

Kako se te promene odražavaju na ljude?

-Nesanica i poremećaji vezani za spavanje (nemogućnost zaspivanja, buđenje u isto vreme noću, isprekidan san..)

-Noćne more koje se ponavljaju

-Glavobolje

-Vrtoglavice

-Mučnine

-Ekstremno variranje krvnog pritiska bez vidljivog razloga

-Strahovi

-Panični napadi

-Anksioznost

-Depresija

-Bezvoljnost

-Ekstremni umor bez razloga

-Nervoza

-Brige

-Promene u ishrani, nepodnošenje hrane koju smo regularno koristili

I da se vratimo na naslov:

-Da li nas Šumanova frekvencija čini anksioznima?

-Ne čini

Po nekim duhovnim učenjima, zračenja sa Sunca, osim merljivog zračenja nose i informacije koje služe kao okidač za podizanje svesti ljudskoj vrsti. Na koji način? Tako što će biti triger ili okidač za pokretanje duboko potisnutih negativnih informacija i emocija i time olakšati njihovo čišćenje (posao Bahovih kapi).
Sama Šumanova frekvencija je blagotvorna  za ljudski mozak i eksperiment sa studentima koji su bili energetski izolovani te nisu mogli da osete Šumanovu frekvenciju par dana, pokazali su da su se gore navedeni, negativni simptomi pojavili kod svih učesnika. Boravak u zatvorenom i dugotrajna izloženost mobilnim telefonima i kompjuterima takođe izazivaju ove simptome. To je mnogo mojih klijenata iskusilo tokom izolacije u doba korone. Ako bi nešto kao zajednički imenitelj moglo da se izvede, to bi bila-neuzemljenost!
Bez obzira na naš sofisticiran život, mi smo i dalje deca prirode. Pored Bahovih kapi i drugih prirodnih metoda koje pomažu, u periodu variranja Šumanove frekvencije( ali i inače ),neophodno je na dnevnom nivou boraviti u prirodi. Najefikasnija metoda je prislanjanje tela uz zdravo i jako drvo 10-20min dnevno. Idealno bi bilo da smo bosi. Leto je idealno da sedite na zemlji, travi, pesku, kupate se i sunčate  i tako obnavljate energiju. Besplatno je i dostupno (ja to radim u parku jer nemam lično drvo… a ni baštu).

Nema nam druge nego da se prilagodimo prirodi…prirodno.

 

linkovi:

Dokumentarac  o značaju uzemljivanja:

The Earthing Movie

https://www.youtube.com/watch?v=44ddtR0XDVU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply