LIČNE KONSULTACIJE

U višegodišnjem radu sa klijentima kao kvalifikovani Bahov praktičar, koristim cvetne esencije kao pomoć kod najrazličitijih emotivnih problema kod dece, tinejdžera i odraslih ljudi. Koristim Bahove kapi kao osnovu, uz upotrebu Kalifornijskih i kristalnih esencija u specifičnim situacijama.  U radu takođe koristim tehnike samopomoći kojima se klijent obučava da sam sebi pomogne kada je u krizi ili kada mu pomoć sa strane nije dostupna: Eft, Hooponopono, energetske vežbe i vežbe disanja, vizualizaciju i meditaciju po potrebi. Sve tehnike, uključujući i kapi su potpuno bezbedne i mogu se koristiti kao samostalna terapija ili podrška postojećoj terapiji zvanične medicine. Iz mog iskustva, ovo su neki od problema koji se dobro tretiraju postojećim metodama :

NESIGURNOST, ŽALOST, TUGA, LJUBOMORA, BES, NESANICA, DEPRESIJA,  STRAHOVI, BRIGE, PROBLEMI U UČENJU, PROBLEMI U BRAKU I PARTNERSKIM ODNOSIMA, PROBLEMI NA POSLU, NEZADOVOLJSTVO IZGLEDOM, POBOLJŠANJE SPORTSKIH PERFORMANSI, KONCENTRACIJE I MOTIVACIJE.

Konsultacije se obavljaju lično,  putem telefona, Skype ili Vibera. Konsultacije se unapred zakazuju a  više informacija možete dobiti telefonom ili putem meila.