Radionice za mlade-tehnike samopomoći

JAZZ-bela

Obaveštavamo sve zainteresovane da će se 10. aprila 2016.  i  24.aprila 2016. održati radionice posvećene mladima u prostorijama psihološkog savetovališta Jazz u Beogradu. Radionice će voditi dugogodišnja saradnica savetovališta Jazz, Aleksandra Arsenijević, Bahova praktičarka registrovana u internacionalnom registru Bahovog centra i aktivni član Udruženja Bahove cvetne esencije. Tema prve radionice su STRAHOVI a druge NESIGURNOST. Više informacija možete dobiti na telefone: Aleksandra Arsenijević-065 649 35 68 i Milena Kostić (savetovalište Jazz)-062 55 00 22  kao i na sajtovima:
www.indigoalex.com i www.jazzord.com

Radionice su namenjene učenicima završnih razreda srednje škole i studentima, okvirno, uzrasta od 17 do 25 godina. U radionicama će se učiti i uvežbavati praktične tehnike koje su korisne mladim ljudima a koje ne dobijaju u školi ili porodici. Ovo je pilot program i ideja je da se kroz seriju radionica mladi osposobe da pomognu sami sebi u rešavanju  problema. Prve dve radionice skoncentrisane su na učenje, probleme sa učenjem, koncentracijom, neuspesima, neopredeljenost kada treba izabrati posao, fakultet ili profesiju. Tehnike koje će biti prezentovane se regularno koriste u individualnim terapijama a neke od njih su: Bahove kapi, Eft, vizuelizacija, vežbe disanja, energetske vežbe. Plod su mog šestogodišnjeg rada sa klijentima i preko 30 godina ličnih testiranja, probanja i primene najrazličitijih tehnika samopomoći. Ideja je da svaka radionica obrađuje određenu temu kao što su: partnerske veze, odnos prema telu, problemi u ljubavi, agresija, bezvoljnost…samo neke da nabrojim. Sam program mogu savladati svi, bez obzira na uzrast ili prethodna znanja. Radionice se odvijaju nedeljom, u mirnom i veoma komfornom prostoru. Broj mesta je (udobnih) 12, tako da je neophodno potvrditi dolazak rezervacijom

 

                                                                 PROGRAM RADIONICA:

 

 Radionica 10.marta 2016.

Satnica:

16-17h će biti posvećeni Bahovim kapima, posebno će biti obrađena tema strahovi i pomoć Bahovim kapima, praktična primena Rescue Remedy.

17-17h 20min je pauza uz kafu, čaj ili sok

17h 20min-18h je upoznavanje sa tehnikom Eft.

18-18h30min radiće se praktična demonstracija tehnike Eft (svi učestvuju)

18h30min-18h 45min posvećene su energetskim vežbama za opuštanje (takođe svi rade)

18h 45min-19h rezervisano je za pitanja.

 

Radionica 24.marta 2016

Tema radionice je NESIGURNOST. Počinje i završava se u isto vreme kao i prva ali je predviđeno više praktičnih vežbi jer se teoretski delovi obrađuju u prvoj, tako da će satnica biti donekle drugačija, sa pauzom u isto vreme.

Cena jedne radionice je 3000 din i plaćanje se vrši u dinarskom iznosu pre početka radionice. Dodatne informacije I podsetnik se nakon radionice šalju meilom. Dobro je poneti svesku za beleške zbog obilja informacija.

Zbog ograničenog broja mesta, neophodna je rezervacija unapred.

Za sve dodatne informacije, pozovite Aleksandru na

Tel: 065-649-3568 

Mail: kontakt@indigoalex.com ili preko Facebook stranice Indigo Alex

Kako do nas stići?

Radionice se održavaju u prostorijama psihološkog savetovališta JAZZ u ulici Pere Todorovića br. 1, uzbrdo iznad pijace na Banovom Brdu. Preko puta same zgrade nalazi se mali parking. Radionica se održava u suterenu zgrade, prostor se nalazi sa bočne strane zgrade br. 1, ima nadstrešnicu i zapravo treba proći između podruma vina Revin sa leve strane i ORL ordinacije Otomedica sa desne.

ulaz u Skolu bahovih prakticara

Ukoliko dolazite gradskim prevozom, možete doći tramvajima 12 i 13, kombićima E2 i E5, autobusima 23, 37, 52, 53, 58 i 88.

 

 

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply