Prihvatite vaše emocije-Daniel Scranton

david 2
Daniel Scranton je Reiki majstor i kanal. Počeo je da prima poruke i otvara se kao kanal radeći Reiki. Od 2010. god kanališe različite energije i održava brojne grupne i pojedinačne seanse. Preko dve godine je vežbao glas da bi mogao da se poveže sa određenom energijom (overtone) i to je ono što se čuje na početku i na kraju svake seanse. Daniel održava, između ostalog i online seminar gde deli dugogodišnja iskustva vezana za sirovu hranu, podučava druge kanalisanju i dnevno na svom Fb objavljuje vrlo inspirativne, kratke kanalisane poruke. Uz saglasnost autora, preuzela sam poruku koja govori o emocijama, na poznat, ali ipak sasvim drugačiji način od uobičajenog.

 

Prihvatite  vaše emocije-The Pleiadian High Council of Seven

Mi smo Plejađanski visoki savet sedmorice i zadovoljstvo nam je da vam ponudimo naše reči mudrosti.

Ponekad, vi nešto osećate ali ne znate odakle to dolazi. Ne možete identifikovati okidač za to osećanje i zato se često pitate zašto osećate to što osećate. Idete pravo u vašu glavu jer vaša glava želi da vas zaštiti od bilo kog osećanja koje po svojoj prirodi nije pozitivno. A ako je pozitivno po svojoj prirodi, tada vaša glava želi da razume odakle to dolazi da bi tome mogli lakše da pristupite.
Ali mi želimo da vas ohrabrimo da otpustite potrebu da znate. Otpustite potrebu da razumete i shvatite osećanja. Umesto toga, prepoznajte to kao jedno iskustvo i to iskustvo koje vi imate. Sada možete to iskustvo prihvatiti, odbaciti ili potisnuti. Ali kad god doživite neku emociju, bez obzira kakva je, ona je tu da vam posluži.
Ona nije tu samo da bi vas upozorila na nešto ili da bi potvrdila da se krećete u pravom smeru. Ona je takođe tu jer energija želi da se otelotvori. Ukoliko bi osećanje posmatrali kao biće i prepoznali to kao vaš put neuslovljene ljubavi prema svim bićima, onda biste mogli naći mesto u svom srcu da prihvatite svaku emociju.
Kada prihvatite osećanje, vi takođe prihvatate i onoga ko oseća, vi prihvatate sebe. To nije nešto što ste možda doživeli kao dete. Možda niste imali dozvolu odraslih oko sebe da iskusite svoja osećanja. Poznati su vam izrazi „krokodilske suze” i „preplašeno mače”. Tako da, iskazivanje emocija zapravo nikada nije u potpunosti prihvaćeno od vašeg društva.
Ali, sada je došlo vreme da se  emocije izraze bez obzira na to kakve su. Vi se možete  uskladiti sa tim ili mu pružati otpor. Ali, sve što doživljavate, služi vam na neki način. I u ovom slučaju, doživljaj neke emocije vam služi na najbolji mogući način , jer vam omogućava da budete više od onoga što ste i da stvarate vaša iskustva svesno i promišljeno.
Stoga, zapamtite ovo kada se sledeći put pojavi neobjašnjivi osećaj i zatraži vašu pažnju.

Mi smo Plejađanski visoki savet sedmorice i veoma smo vam svima naklonjeni. To je sve.

linkovi:

Daniel Scranton/sajt: www.danielscranton.com

Facebook: The Creators

You Tube: Daniel Scranton

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply