Brenda Hofman- Tvoja poslednja kontrakcija

Brenda Hofman( Brenda J. Hoffman) je pisac i kanal koju pratim godinama. I kada najavljuje teške i složene stvari koje nas čekaju u budućnosti, uvek je nežna i pažljiva kada bira reči. Ono što je meni najbitnije, daje ljudima putokaz i nadu u budućnost. Verujem da će njene reči mnogima značiti kao što su i meni značile. Ovaj  tekst je preuzet i preveden sa Brendinog bloga na sajtu www.lifetapestrycreations.com  .

Tiče se situacije koja nas kao pojedince i kolektiv sve čeka i govori o promenama koje samo što nisu započele, a dugo smo ih, baš dugo čekali.

 

Dragi moji,

 vi ste putovali eonima da biste dostigli ovaj momenat-poslednju kontrakciju u rađanju novog doba.

Ali sada izgleda da je nemoguće da pogurate  ili održite vaše interesovanje  čak još i samo jednu sekundu. Što je mnogo, mnogo je. Umorni ste, ljuti i razočarani.

Iako si o ovome raspravljao sa hiljadama bića dok si se pripremao za ovo doba  u svom  životu, izgleda da ti  je previše svega. Spreman si da odustaneš i da kažeš:

-Ovo je stvarno  previše. Ja sada želim da stanem.

Ali ti to ne možeš, jednako kao što ne možeš zaustaviti rođenje jednom kada je proces rađanja započeo. Mnogi od vas misle da su te reči samo još jedno:

– Ma hajde, molim te.Ta nova zemlja je neki san sanjan od strane onih koji žele da budu pozitivni u naizgled haotičnim vremenima. Takve misli ti dozvoljavaju da okrivljuješ nekoga, bilo koga za tvoj unutrašnji bol i previranja, u suprotnom si siguran da nikada ne bi pristao na takav emotivni bol.

Ti si sada u procesu rađanja nove zemlje, neprijatnom kako sada  izgleda.

Naravno, mnogi će reči da se mi, iz kosmosa još jednom igramo sa vama, da mi ne postojimo i da je to sve vaša mašta. U vašem umu to može biti istinito- koliko eona ste samo žudeli za ovim vremenima.

Pomerili ste planine da bi bili baš ovde , da bi iskusili ove duševne patnje. Ovo je vaše mesto i vase vreme. Vi konačno rađate ono o čemu ste raspravljali, nadali se, molili i čeznuli.

Mnogi se pitaju šta će biti  krajnji proizvod jer nema ničeg fizičkog da ukaže na vaše patnje. Kratkoročno biće malo više haosa kao kada novorođenče dođe kući. Verovatno neke besane noći, brige oko nege i nova rutina -ali rezultat rađanja nove ere će biti ljubav i nežnost o kojoj ti sada čezneš.

Dani nade i molitve su zavšeni. Rađanje je počelo.

Da li će vaši životi biti drugačiji sutra? Da, ali ne onako kako očekujete, vaša nova zemlja rađaće se u procesu koji će trajati danima a ne satima. Rezultat tog rođenja će biti mir i postignuće.

Nema potrebe da bilo ko najavi rođenje te nove zemlje, jednostavno ćete to znati u svakoj ćeliji svog bića. Upravo kao što majka oseća blaženstvo kada se poveže sa svojim novorođenim detetom, tako ćete i vi.

Možda se pitate da li se svako rađa u isto vreme i naš odgovor je- da. Iako ste svi vi na jedinstvenom putu, ovi putevi će biti simultani. Vi još uvek ne možete shvatiti o čemu mi iz kosmosa govorimo, da je neshvatljivo da će se trenutni haos  tako brzo promeniti kao kada pritisnete prekidač za svetlo.

Oni koji žele da ostanu u 3D haosu, oni će i ostati. Iako će se  zbrka na planeti donekle nastaviti, taj haos neće uticati na vas u značajnijoj meri.

Kada se zaljubite u trećoj dimenziji, izgleda da je ovaj svet lakše, svetlije i uzbudljivije mesto. Dnevne obaveze koje su nekad izgledale tako važne, više to nisu dok čekate poruke i susret sa onim koga volite. Tako će biti i sa vama tokom dana, jednom kada kontrakcije prođu. Veoma malo će išta izgledati važnije od radosti koje osećate.

Možda mislite da je ovo još jedno guranje napred bez i  malo nagrade. Mi iz kosmosa odgovaramo na ovo da, kao što neko ne može reći majci u naponu porođaja da će se sve uskoro biti završeno i radosno, tako je sada  i sa vama.Vi ste u poslednjoj porođajnoj kontrakciji. Dopustite da tako i bude.

Dopustite sebi da prihvatite da bez obzira koliko se uplašeno, ljuto  ili haotično sada osećate, ova osećanja će biti zamenjena radošću koju tek treba da doživite.

 

Neka tako I bude. Amin.

 

Prevele: Alex i Ivana

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply